Ontdek jouw natuurlijke aanleg

Leer je design kennen en met het leven mee te bewegen

Kom meer over jezelf te weten dan je (nu nog) voor mogelijk houdt

Wie ben jij eigenlijk? 

 

Grote kans dat jij niet de persoon bent die je nu DENKT te zijn. 

 

Met name tijdens onze jeugd passen wij onszelf namelijk onbewust aan. Niet een beetje, maar in vergaande mate. We hebben daar alleen geen bewustzijn op en daarom denken we als we ouder worden dat we dit zijn. 

 

Onze aanpassing begint al direct nadat we geboren zijn en we eten, drinken, warmte en liefde van anderen nodig hebben. Daarna leer je je aan te passen als lid van een gezin, lid van een familie en als leerling in een klas met andere kinderen. Je groeit verder op in een cultuur met bepaalde waarden en normen, bent deel van vriend(inn)engroepen met vaak onuitgesproken regels en je leert veelal onbewust hoe je je als partner, ouder, schoonkind, medewerker, of goede buur (M/V) moet gedragen. Et cetera.

 

Ieder mens leeft hierdoor een min of meer aangepaste versie van zichzelf. Een versie die afwijkt van het origineel. Een versie die zelden geleerd heeft om het leven moeiteloos te leven. Een versie die wellicht denkt dat het leven bestaat uit jezelf aanpassen, uit doorzetten en altijd maar weer je best doen.

 

Een versie die bij tijd en wijle misschien nog wel trots op zichzelf kan zijn, maar zelden echt van zichzelf houdt. Dat laatste kan ook niet want jouw onbewustzijn weet dat er onder jouw gedrag en denken iets anders zit dat geleefd moet worden. 

 

Dat kun je wegduwen, er genoegen mee nemen en je kunt er zelfs oud mee worden. Of niet.  

 

Human Design is de snelste manier om zicht te krijgen op wie jij in potentie echt bent. In één gesprek leer je al heel veel over jouw natuurlijke aanleg.

 

Je hoeft niets klakkeloos te geloven. Die tijd heb je gehad :-)

Je 'moet' vooral voelen of de informatie die je tijdens de uitleg krijgt, voor jou ook klopt. Als dat het geval is kun je zelf met de kennis gaan experimenteren. Je krijgt daar praktische handvatten voor mee. 

 

Het boeiende is dat je eigenlijk niet echt hoeft te veranderen. Alles is en was namelijk al vanaf je geboorte in jou. Het is eerder een proces van dat los laten wat niet (meer) bij jou hoort. Jouw onbewust aangeleerde overlevingsgedrag. 

 

Het is een cadeau om weer vanuit je natuurlijke potentie te gaan leven. Dat doe je door keuzes te gaan maken die bij jouw design passen en die - met iedere keuze die je op de juiste manier maakt - jou weer in je unieke kracht zetten. 

Of laat hieronder je gegevens achter

Wil je coaching op locatie of liever online?

In principe ben je altijd welkom in mijn praktijk in Maarssen, of Tiel. Mocht dat lastig zijn dan kunnen we ook online werken.