Voor wie samen verder wil groeien

Relaties zijn bijzonder. 

 

Veruit de meeste relaties ontstaan vanuit pure aantrekkingskracht. Je voelt een vonk en je besluit er voor te gaan. Of je voelt je gewoon prettig in het gezelschap van die ander en er ontstaat geleidelijk een relatie. 

 

Met behulp van Human Design krijg je zicht op dat wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Je gaat de positieve kanten nog beter zien. Met een beetje aandacht en bewustzijn op die positieve kanten, kun je je relatie nog beter maken. Je gaat jezelf beter zien in relatie tot de ander, maar ook de ander in relatie tot jou. 

 

Als je de overeenkomsten en de verschillen tussen jullie als uitgangspunt van jullie relatie neemt, kun je samen in de relatie groeien. Je gaat elkaar (doorgaans :-)) met nog meer liefde zien. 

Maar soms loopt het minder goed dan je zou willen

Het is fijn als het allemaal lekker tussen jullie gaat, maar dat is lang niet altijd zo. Zelfs als mensen nog van elkaar houden, kunnen er problemen ontstaan. 

 

Relaties en zeker intieme relaties, zijn best lastig. Ze zijn aan verandering onderhevig omdat beide partners veranderen. Dat wat je in de ander aantrok, kan je na verloop van tijd zelfs tegen gaan staan. Dat wat eerst zo goed voelde, voelt nu anders. Je kunt je in een niet zo lekker lopende relatie zelfs eenzaam of onbegrepen voelen. Meestal geldt dat dan voor beide partners.  

 

Natuurlijk moet je over problemen binnen jullie relatie praten. Maar feitelijk is praten zonder begrip van de dieperliggende dynamiek tussen jullie, zelden echt effectief. Het kan zelfs voelen of praten het alleen maar erger maakt. 

 

Met behulp van jullie designs - zowel apart als gecombineerd - kan ik jullie duidelijk maken hoe de dynamiek tussen jullie werkt. 

 

Daarna geef ik jullie handvatten mee om mee te experimenteren. Handvatten die recht doen aan wie jullie beiden - los van elkaar - zijn. Het zijn handvatten die passen bij ieders unieke aanleg en je zult merken dat die handvatten direct heel vertrouwd voelen. Je hebt ze namelijk je hele leven al tot je beschikking, maar je was je er niet op deze manier bewust van.  

Kosten en tijd

Ik reserveer voor de uitgebreide uitleg over jullie relatie circa 3 tot 3,5 uur. 

  

De kosten van deze sessie en de voorbereiding, bedragen € 280,00 inclusief btw.

Hoe verder

Als jullie helderheid willen krijgen over jullie onderlinge dynamiek:

  1. vul hieronder dan jullie gegevens in
  2. je ontvangt daarna via de mail een paar korte vragen 
  3. ik maak daarna jullie persoonlijke profiel én jullie gezamenlijke profiel
  4. vervolgens neem ik contact op voor een afspraak
  5. tijdens onze sessie licht ik eerst jullie persoonlijke profielen toe en neem daarna de tijd om de onderlinge dynamiek helder te maken
  6. tot slot krijgen jullie enkele concrete handvatten mee om aan de slag te gaan

Vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.