29. november 2023
Wat verkies jij?
Het waren wederom bijzondere verkiezingen. De uitslag doet menigeen fronsen en sommige mensen zijn zelfs echt van slag. Graag deel ik mijn kijk met je op de politiek. Naar mijn gevoel kan er pas echt wat in de wereld veranderen, als wij als mensen veranderen. Dat gebeurt één voor één, maar inmiddels wel in een tempo waar je blij van wordt. Dit is de tijd om een shift in bewustzijn te maken. Bert
21. oktober 2023
Jonge Manifestors de ruimte durven te geven
In vergelijking met het aantal Generators zijn er maar weinig Manifestors op aarde. Zij zijn op aarde om de bakens te verzetten. Om de wereld beter te maken. Met name op jonge leeftijd worden veel van hen geremd in hun ontwikkeling omdat de volwassenen hun gedrag niet kunnen begrijpen.
Human Design typen · 10. oktober 2022
Wil je beter begrijpen wat er in jouw kind omgaat?
Voor volwassenen is het vaak geruststellend om bepaald gedrag van kinderen/jongeren te kunnen labelen. Kinderen zijn vaak blij met het label omdat het hun ouders rust en zekerheid geeft, maar voor kinderen werkt een label op vele niveaus beperkend. Niet in de laatste plaats op hun gevoel van eigenwaarde.
23. juni 2017
EEN ANDERE KIJK OP PROBLEEMGEDRAG Vandaag weer een groep leerkrachten geholpen om op een andere manier naar een leerling met voor hen problematisch gedrag te kijken. Met behulp van een unieke tool zichtbaar gemaakt waar deze leerling onbewust mee stoeit en welke behoefte daar nog weer onder schuilt. Veel werd direct duidelijk en er bleken legio voorbeelden van positief gedrag, die tot nu toe negatief geïnterpreteerd waren. Een ander licht op 'probleemgedrag' geeft bijna altijd een verrassend...
22. juni 2017
Een Human Design reading kan veel positieve impact hebben op iemands leven. Het is een bevestiging van iemands opmaak, plek en levensdoel. Een reading geeft zicht op de mentale, emotionele, fysieke en andere aspecten die gezondheid, carrière, relaties en besluitvorming beïnvloeden. Een reading versterkt het zelfvertrouwen. Mensen ervaren dat ze met meer ontspanning hun leven leven.