Persoonlijke coaching

Leer de kennis over jouw design optimaal te benutten

Persoonlijke (vervolg)coaching op

basis van jouw design 

Het is een proces: wat zet jou in je kracht, wat laat je los...?

Volgens de grondlegger van Human Design duurt het ongeveer 7 jaar om jezelf te deconditioneren van al je aangeleerde overtuigingen, van je Niet-Zelf gedrag en van de in je lichaam opgeslagen fysieke overlevingsmechanismen. 

 

Dat klinkt niet direct hoopvol. 

 

Zelf was ik in 2023 in mijn zevende jaar van loslaten. Trap ik nu nooit meer in een oude valkuil? Nou nee, dat gebeurt weleens. Maar zelden... en als het me gebeurt dan kan ik er om glimlachen.

 

Ben ik een veel gelukkiger mens? Zeker, voor zo'n 96%. Of in cijfers: ooit een zeven, nu een dikke negen. 

 

De eerste veranderingen begonnen al in de periode direct na de uitleg van mijn design. De echte omslag - zoals bij veel mensen die actief met hun design aan de slag gaan - bemerkte ik na een jaar of drie. Ik was kwetsbaarder en daardoor krachtiger. Ik was minder bezig met mentale controle en daardoor automatisch meer in balans. In plaats van het leven te sturen, laat ik het op me afkomen. Ik pak enkel op dat wat echt bij mij past. 

 

Ik heb mijzelf bij het herontdekken van mijn design bewust door anderen laten spiegelen. 

 

Niets hoeft, maar ik raad je het wel aan om voor jezelf ook zo'n spiegel te zoeken. Dat kan iemand in je omgeving zijn, dat kan ik zijn, of een andere coach die voldoende begrijpt van Human Design. Bij voorkeur niet iemand die gaat psychologiseren of je op een andere wijze naar je hoofd brengt. 

Verdere verdieping van je design

Bij de coaching die ik bied verdiepen we stapsgewijs de kennis van jouw design. Daarbij leer je nog meer over jouw design. Na de basisreading is er namelijk nog een wereld om te ontdekken. Kennis die alleen interessant is als je daadwerkelijk aan de slag gaat. Anders is het vooral mentale ballast. 

 

Iedere sessie werken we gericht aan het laten doorstromen van jouw energie door blokkades weg te halen. Soms vraag ik een coach met andere kwaliteiten om je hierbij te assisteren. Uiteraard altijd in overleg met jou.

 

Ik ben geen voorstander van langlopende coachingstrajecten. Zolang het voor ons beiden kloppend voelt, maken we een afspraak. Tot je merkt dat het leven meer begint te stromen en je je voldoende vertrouwd voelt met de werking van je design.   

Laat hieronder je gegevens achter en ik bel je

Als je coaching wilt om je design te leven en te verdiepen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Of stuur me een berichtje via Whatsapp. 

Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp


Coaching op locatie of liever online?

In principe ben je altijd welkom in mijn praktijk in Maarssen, of Tiel. Mocht dat lastig zijn dan kunnen we ook online werken.