Breng jouw team(s) tot bloei

Krijg zicht op de natuurlijke talenten en de succesfactoren

De snelste (én leukste) manier om een team te doorgronden

De kennis van Human Design is niet alleen bruikbaar bij het vaststellen van iemands individuele design, maar ook om de natuurlijke dynamiek in teams zichtbaar te maken.

 

Ieder mens is anders en daarmee is ook ieder team anders. 

Bewustwording op de designs van de teamleden (3-5 personen) is een belangrijke stap naar verdere groei. Het gebruiken maken van de kennis over de designs van de verschillende teamleden biedt de opmaat naar bloei van mensen.

Teams bouwen op basis van de natuurlijke aanleg van mensen

Wat een groep mensen tot een team maakt, is de manier waarop mensen met elkaar samenwerken. Meer dan de vakinhoudelijke kwaliteiten, gaat het bij teamwerk over het gevoel er samen voor te gaan. Met inbegrip van de onderlinge verschillen. Sterker nog: met volledig begrip en respect voor die verschillen.

Maak jij deel uit van een team van 3-5 personen en/of leid je één of meer kleine teams? 

Er zijn meerdere manieren om Human Design in te zetten

Om het meeste uit een team te halen is een combinatie van een sessie over de teamdynamiek en een individuele uitleg van de designs van de teamleden, het meest effectief. 

 

De volgorde kan verschillen. Soms willen mensen eerst meer horen over Human Design in relatie tot de teamdynamiek en daarna besluiten over een individuele sessie. Soms willen mensen eerst meer weten over hun eigen design en daarna aan de slag gaan met de onderlinge dynamiek. 

 

Een tussenvorm waarbij in één dagdeel kort ingegaan wordt op de individuele designs en daarna op de teamdynamiek is mogelijk, maar heeft doorgaans minder effect. Leuk als een activiteit in het kader van teamvorming - en soms eerst nodig om echt met Human Design aan de slag te willen gaan. Ik temper echter te hoge verwachtingen bij deze variant. 

Kosten en tijdsinvestering

Traject 1

 

Om het maximale uit dit traject te halen reserveer ik 1 tot 1,5 uur per individueel teamlid en plan ik aansluitend een uitgebreide teamsessie. Of net andersom. Totale duur: 2 dagdelen. 

 

Na afloop kunnen individuele teamleden online 2 keer een half uur met mij werken.

Het team kan binnen dit traject 2 keer een uur online met mij werken.  

 

De kosten voor dit traject bedragen € 960,00, exclusief btw en reistijd/kosten ad

€ 45,00 p.u. all-in.

 

 

Traject 2 

 

Dit is de hierboven genoemde 'light version' van één dagdeel. 

 

De kosten voor dit traject bedragen € 380,00, exclusief btw en reistijd/kosten ad

€ 45,00 p.u. all-in

 

Laat hieronder je gegevens achter en ik bel je terug

Of stuur me een bericht via WA