Professionele (door)ontwikkeling begint bij jouw groei

Hoe je jouw natuurlijke aanleg als professional kunt benutten

Wat valt er voor jou als professional te winnen?

Ik ga hieronder voor het gemak even uit van een succesvolle professional die alles onder controle heeft. Een professional die moeiteloos zijn of haar werk doet, die daarbij veel voldoening ervaart, zelden vermoeid raakt en de balans tussen privé en werk op orde heeft.

 

Dat klinkt wel zo'n beetje als de ideale professional, niet?

 

Heeft Human Design zo'n professional nog iets te bieden? 

 

Het antwoord is 'ja'. Veel zelfs. 

En op meerdere niveaus. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar cliënten.

 

Maar om bij de professional zelf te beginnen.

 

Als professional heb je je jouw kennis, je vaardigheden en jezelf als belangrijkste instrumenten. 

Wat kennis en vaardigheden betreft kan ik je waarschijnlijk weinig bieden, maar waar het gaat om jou persoonlijk - als mens en professional - is er met kennis van je design winst te behalen. 

 

Jouw design geeft je namelijk een natuurlijke werking. Die natuurlijke werking is eigenlijk  jouw grootste kracht. Als je je design leeft dan werk jij als een magneet. Je krijgt mensen en situaties op je pad die bij jou horen. Mensen en situaties waar je - vaak zonder veel moeite - de grootste impact op kunt hebben. Waarom? Omdat jij daar voor in de wieg gelegd bent: m.a.w. jouw specifieke design hebt.

 

Wellicht herken je momenten waarop alles in je leven klopte. Alsof het Universum met je mee creëerde en alles bijna moeiteloos verliep. Dat was waarschijnlijk zo'n moment waarop je heel dicht tegen je natuur aan leefde. 

 

Maar veel vaker leven we als mens - en zeker als professional - een rol en hoe goed we die rol ook proberen in te vullen, in die rol leven we zelden onszelf. We maken zelden gebruik van onze natuurlijke werking, maar we zijn vaak aan het werk. Vaak hard aan het werk. Hard in de zin van vermoeiend, of zelfs uitputtend. 

Je natuurlijke werking leren kennen en benutten

Hoe meer jij in overeenstemming met je natuurlijke aanleg (je design) leeft, hoe groter de kans dat je positieve ervaringen hebt. Alsof veel dingen moeiteloos gaan. 

 

Dat is de winst die kennis over je design je kan bieden. In plaats van jezelf onnodig onder druk te zetten en ruis te veroorzaken - bijvoorbeeld in relaties (professioneel en privé) - kun je stapsgewijs meer jezelf neerzetten. Als deel van je professionele identiteit. Hoe fijn is dat? 

Wat ik je voorstel en aanbied

We gaan samen drie keer twee uur lang intensief aan de slag.

 

In het eerste gesprek leg ik je meer uit over Human Design en geef ik jou een uitgebreide inzage in jouw persoonlijke aanleg.

 

In het tweede gesprek zoemen we in op jouw natuurlijke werking en op de vraag hoe jij met jouw design daar stapsgewijs meer gebruik van kunt maken. We besteden ook voldoende aandacht aan de schaduwzijde van jouw design als je tegen je natuur inleeft. 

 

In het derde gesprek maken we de winst van de eerste weken zichtbaar en oefenen we gericht met de belangrijkste aspecten van jouw design. Dit levert je handvatten voor de komende periode op. 

 

Na het derde gesprek kun je mij nog twee keer online consulteren. Vaker mag uiteraard, maar dat valt dan even buiten dit aanbod.  

 

Je ontvangt daarnaast twee uitstekende boeken over Human Design als e-book om je verder in je design te verdiepen. 

Kosten

Dit traject kost € 600,00, exclusief btw.

Benieuwd wat Human Design jou kan bieden?

Bel me (06.23888252), of stuur me een bericht via Whatsapp