Je bent jong en je wilt wat! Maar wat?

Wil je keuzes maken die qua studie en werk echt bij jou passen?

Krijg in 2 sessies meer zicht op wat het beste bij jou past

Je bent jong en je wilt wat...!

 

Maar wat? Wat wil jij eigenlijk? 

 

Hoe weet je nu of iets waar je op school goed in bent, ook daadwerkelijk bij jou past? Waar heb je zin in en waar heb je energie voor? Niet alleen nu, maar voor langere tijd. Misschien wel voor de rest van je leven? 

 

Die eerste paar jaar na de middelbare school zijn voor heel veel mensen een lastige fase in het leven. Want ja, waar doe je nu goed aan? Het is uiteraard niet zo dat een verkeerde keuze altijd verkeerd uitpakt, maar als je al op jonge leeftijd leert om de juiste keuzes te maken, heeft dat een positieve impact op jouw gevoel van geluk en vervulling.

 

Hoe mooi zou het dus zijn als je in deze fase leert hoe je keuzes kunt maken die bij jouw unieke aanleg passen? Keuzes waarbij jouw natuurlijke kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Niet alleen je cognitieve kwaliteiten, maar al je kwaliteiten.

 

Graag leg ik je in twee gesprekken uit hoe jouw aanleg er uit ziet en hoe je hier zelf mee kunt leren werken. Er gaat een wereld aan kennis over jezelf open. 

 

Het is het meer dan waard om nu een investering in jezelf te doen, of iemand te zoeken die je wil sponsoren. Het is niet alleen een investering voor nu, maar voor je hele leven. 

Kosten

Ik reken voor deze twee gesprekken samen € 147,00.*) 

 

Dit aanbod is gericht op iedereen van 27 jaar en jonger. Ik doe dit aanbod omdat ik het belangrijk vind dat er veel gelukkige jongeren rond lopen. 

 

*) Ter indicatie: mijn normale prijs voor één gesprek is € 147,00.

Hoe verder ?

Als je wilt weten wat jouw aanleg is en hoe je hier het meeste profijt van kan hebben, laat dan hiernaast je gegevens achter. 

 

Ik bel je daarna om een afspraak te maken. Ik werk vanuit Maarssen (Utrecht) maar ook online.

 

Tijdens ons eerste gesprek licht ik je design stap voor stap toe. Daarna vraag ik je om eerst voor je zelf te kijken/ervaren of het verhaal over jouw aanleg ook echt klopt. De meeste mensen nemen hier één of twee weken de tijd voor. 

 

Heb je het gevoel dat het klopt, dan maken we een afspraak voor een tweede gesprek. Dat kan meestal op redelijk korte termijn. 

 

Binnen een paar weken weet je meer over jezelf dan je ooit had kunnen dromen. Dat scheelt veel verkeerde keuzes en zet je meer in je kracht. 

 

PS Wanneer je na het eerste gesprek niet verder wilt, is dat uiteraard ook oké. Je betaalt voor het eerste gesprek, het tweede gesprek is gratis. 

Vul hier jouw gegevens in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Of stuur me een bericht via WA


Heb je jouw design al aangemaakt?

Via deze link kun je snel en eenvoudig jouw design aanmaken.

 

Daarna kun je via de groene knop onder de grafische weergave van jouw design, een verkorte rapportage van je design downloaden. 

 

Kijk daarna zeker onderstaand filmpje. 

Video Ra Uru Hu over de waarde van Human Design voor  'jongeren'

De grondlegger van Human Design legt in deze video aan jongeren uit wat er gebeurt als je bij de belangrijke beslissingen in het leven kunt vertrouwen op jezelf.