Mijn naam is Bert van der Neut. 

 

In Human Design termen ben ik een 4/6 Projector.

 

Vanaf mijn vroege jeugd al ben ik geïnteresseerd in de dynamiek tussen mensen.

 

Ik studeerde mede om die reden mens- en sociale wetenschappen, maar ik was niet altijd overtuigd van de antwoorden die ik hier kreeg.

 

In mijn werk als ondernemer, internationaal businessconsultant en directeur van diverse scholen, werd mijn nieuwsgierigheid naar mensen alleen maar groter. Want waarom gaan sommige mensen bijna moeiteloos met elkaar om en kost het andere mensen zoveel energie? 

 

Ik verdiepte me in de teamrollen (Belbin), de Enneagramtypen en Jungiaanse mensbeelden, maar vond deze ook zeer beperkt in hun toepassingsmogelijkheden. Mensen zijn in relatie tot de ene persoon toch echt anders dan in relatie tot een andere persoon. Hoe zit dat dan?

 

Op het moment dat ik in aanraking kwam met Human Design wist ik direct dat dit de kennis was die ik altijd had gezocht. Ik paste deze kennis eerst op mijzelf toe, toen op mijn partner en mijn kinderen. Het was verbluffend. Het heeft onze relaties verhelderd en verbeterd. 

 

Inmiddels heb ik meer dan duizend mensen hun design uitgelegd. Designs van volwassenen en van kinderen. Designs van CEO's. Designs van de medewerkers van hun bureaus en bedrijven. Designs op individueel niveau en designs op niveau van gezinnen en teams. Iedere keer weer ben ik onder de indruk van hoe uniek wij als mensen zijn. Je hebt geen idee.

 

Hoewel ik ook in het verleden gelukkig en succesvol was, is - met het meer en meer gaan leven van mijn design- mijn gevoel van tevredenheid en geluk enorm toegenomen. Dat is wat ik ook bij andere mensen zie gebeuren. Ken je je eigen design en leef je vanuit je ware kracht, dan kosten veel zaken in het leven je minder energie, ben je effectiever en ervaar je meer voldoening. 

 

Zoals ik ergens anders op mijn website al schrijf: een goede uitleg over je design is een investering voor het  leven. 

 

Boek nu zelf  online een afspraak en laat je verrassen over jouw handleiding voor dit leven.