Ben jij in jouw design emotioneel gedefinieerd?

Gedachten van Ra Uru Hu, de grondlegger van het Human Design Systeem.
"Er is geen manier om je emotionele systeem onder de knie te krijgen. Het is veel krachtiger dan jij. Je kunt het niet laten doen wat jij wilt.
Mensen die een zevenjarig de-conditioneringsproces hebben doorgemaakt, hebben een niveau van zachtheid in de vibratie van de golf die ze in het bewustzijnsveld uitstoten. Een open emotioneel wezen dat deze golf tegenkomt, herkent dat dit een golf is die niet vermeden hoeft te worden. Het is geen trigger meer voor hen.
Mensen die emotioneel gedefinieerd zijn, zijn hier om de pijn en het plezier van behoefte, passie en verlangen te kennen. Om correct te zijn wanneer je ratelt, klikt, hamert, vergrendelt, crasht en ontploft. Dat is niet alleen goed voor deze persoon, maar voor iedereen die met deze persoon te maken heeft.
Iedereen van wie het gevoelscentrum gedefinieerd is, wordt in een Human Design analyse verteld om alleen te vertrouwen op het gevoel. Het is belangrijk om te erkennen dat het wakkere emotionele wezen de planeet waarop we leven transformeert en de frequentie verandert.
De helft van alle generatoren is emotioneel. Dit is de emotie van frustratie. Het is een dikke soep waar we amper doorheen komen. Het is één voor één. Eén emotioneel persoon tegelijk die echt vat krijgt op wat het betekent om een emotioneel wezen te zijn.
Dit is een enorme transformatie die niet egoïstisch is, want elk emotioneel wezen dat zichzelf transformeert, transformeert een stukje van de wereld. Iedereen die in hun aura komt wordt erdoor beïnvloed. Het enige dat nodig is, is een langzame acceptatie van de tijd die nodig is voor de-conditionering.
Emotionele mensen hebben een probleem met tijd. Ze zijn bang dat ze iets gaan missen. Het is niet dat ze dit denken; het is de druk die ze voelen van de motor. Het wil niet loslaten. De magie voor iedereen die emotioneel is, is dat als je correct handelt, je emotionele systeem het langzaam maar zeker begint te begrijpen. Het begint de voordelen in te zien.
Emotionele mensen hebben een ander soort potentieel bewustzijn dan ieder ander vanwege de aard van de frequentie. Iemand met milt autoriteit begrijpt alles in het moment. Een mentaal wezen zit voor altijd aan alles vast. De emotionele persoon doorloopt het proces van de emotionele golven. De focus blijft hetzelfde, maar de focus gaat door een heel spectrum van emoties en niemand begrijpt de omstandigheden en de ander beter dan een emotioneel wezen. Daar zijn ze voor gemaakt, tenminste als ze wachten.
Het emotionele systeem heeft het vermogen om op een diep niveau te communiceren. We zijn nog niet op dat punt van ontwikkeling van de zonnevlecht. We voelen emoties van anderen, maar het is nog steeds een vage communicatie. De Rave-kinderen die na en rond het jaar 2027 geboren worden, zullen letterlijk kunnen communiceren via de Solar Plexus.
Elk emotioneel wezen dat door het spectrum van emoties beweegt, kan dingen op een diep niveau vatten. Ze voelen niet de spontaniteit van een miltgevoel, dat ook in een oogwenk weer weg kan zijn. Het is een diep gevoel dat anders is dan alle andere eigenschappen die mensen kunnen hebben. Het is een diepe helderheid.
De magie van duidelijkheid is de grap. Duidelijkheid is niet hetzelfde als de waarheid en duidelijkheid kan nooit 100% zijn. Het kan maar voor 99% duidelijk zijn. Met het emotionele proces kun je nergens 100% zeker van zijn, aangezien de golf een bewegende energie is.
Wanneer een emotioneel gedefinieerde persoon dit begrijpt en ernaar leeft, zijn het echt krachtige, diepe wezens. De mensen met een open Solar Plexus kunnen in die diepte deelnemen als ze deze emotionele mechanica begrijpen en weten waar het vandaan komt."
~Ra Uru Hu

Reactie schrijven

Commentaren: 0