Over de natuurlijke aanleg van Oprah Winfrey

Er zitten verschillende informatielagen in ieders design. Bijvoorbeeld met welke natuurlijke motivatie iemand geboren is. Wat zijn of haar natuurlijke perspectief op het leven is. Hoe zijn of haar lijf voeding het beste verwerkt. Et cetera.

 

Hieronder een klein stukje van de uitwerking van Oprah's design met wat reflectie.

 

Hoofdtype

Oprah is een Generator. Generators zijn begiftigd met duurzame, consistente energie voor het werk en het leven. Oprah kan daardoor blijven doorgaan en doorgaan. Dat komt omdat zij de dingen doet die ze leuk vindt. Doet een Generator werk dat hij of zij niet leuk vindt, dan ontstaat er frustratie en daarna begint de energietoevoer te haperen.

 

Misschien ben je net als Oprah een type Generator, maar er is ook 30% kans dat je één van de drie andere hoofdtypen bent. Misschien ga je, als je jouw aanleg kent, voor het eerst begrijpen waarom jij je vaak een vreemde eend in de beet voelt. Of waarom dit het geval lijkt te zijn bij je kind. Zolang je niet begrijpt wat er aan de hand is voelt dat misschien vervelend, of zelfs pijnlijk. Als je begrijpt wat er in (de) aanleg speelt, kan je er vaak ruimer naar kijken. 

 

Open keelcenrum

Het tweede belangrijke aspect in Oprah's aanleg is haar open keelcentrum. Het open keelcentrum is het witte vierkant direct onder de twee centra van het hoofd (inspiratie en mind).

 

Oprah heeft daardoor het vermogen om te communiceren op een manier die haar publiek echt kan horen. Ze kan hierdoor "VOOR hen" spreken als ware het hun stem. Haar vragen aan gasten bij haar shows waren bij wijze van spreken "onze" vragen. 

 

 

Waar haar levensenergie continu stroomt

In Oprah's stroomdiagram zie je allerlei rode en zwarte arceringen. Sommige lijnen zijn half ingekleurd (de rest van de lijn is dan wit), en sommige lijnen, 4 stuks, lopen door van het ene energie centrum naar het ander. Bijvoorbeeld de lijn tussen het getal 61 (gele driehoek) en getal 24 (groene driehoek). Deze doorlopende lijn is een energiekanaal. In dit kanaal en nog drie andere kanalen, stroomt Oprah's energie moeiteloos. Je zult merken als je onderstaande leest dat zij in belangrijke mate haar design leeft. 

 

De vier energieën die Oprah van nature heeft, zijn: 

61-24 Het kanaal van bewustzijn. Dit is het kanaal van een Denker - iemand die voortdurend nieuwe gedachten heeft, de mysteries van het leven onderzoekt en anderen inspireert om hun bewustzijn te vergroten. 

29-46 Het kanaal van ontdekken Dit is de energie voor toewijding, doorzettingsvermogen, vastberadenheid en perfecte timing. Het is de energie van doorgaan waar anderen falen, maar ook falen waar anderen doorgaan. Je ziet bovengenoemde eigenschappen op allerlei manieren terug in haar gedrag en loopbaan.

34-57 Het Power-kanaal. Dit is een kanaal van instinctief overleven en vitale energie. Mensen met dit kanaal zijn gevoelig voor de manier waarop er met macht omgegaan wordt, of juist het gebrek aan leiderschap bij leidinggevenden e.a.

19-49 Het kanaal van de synthese. Mensen met deze energie zijn extra gevoelig voor hun eigen behoeften én de behoeften van anderen. Iemand met deze energie is vaak ook revolutionair. Hij of zij zal niet gauw terugvallen op tradities en principes. Bij Oprah zie je deze twee facetten prachtig terug in haar gevoeligheid voor de behoeften van haar publiek én haar compromisloze, soms controversiële opvattingen. 

Een snelle blik op de andere energieën in haar design laat zien dat ze de energie heeft voor:

details (62) en correctie van patronen / fouten (18), out-of-the-box denken (43), verhalen vertellen (56), vooral verhalen over de menselijke ervaring (33), ambitie (32) , dingen beginnen (53), transformatie brengen door te werken vanuit de beperkingen van de huidige realiteit (60), waarden koesteren en delen met haar "stam" (50), een manusje van alles zijn (35), en respectvol zijn in relaties (12) .

 

Ben je al nieuwsgierig naar jouw design? Of dat van je partner of je kind(eren)?

Tot zover een korte blik op het design van Oprah. Oprah heeft geleerd om haar design te leven. Zij volgt duidelijk haar innerlijke wijsheid (deze ligt bij haar in haar gevoelscentrum) en ze heeft een vorm gevonden om haar energie volop te laten stromen. 

 

Dat kan jij met jouw energie natuurlijk ook. Je leeft vast niet je natuurlijke potentieel. Leef je je leven op basis van je natuurlijke aanleg, dan wordt veel in het leven moeitelozer. Zowel in je eigen leven, als in dat van de mensen om je heen.

 

Leef je dicht bij je natuurlijke aanleg, dan word je consistenter en is het vaak een kwestie van tijd voor je omgeving dit begint op te pikken. Je zal (nog) meer in je kracht staan en anderen zullen dat merken. Alles wat je doet vanuit jouw design wordt door de ander ervaren als kloppend. Daar zit je natuurlijke autoriteit. Jouw natuurlijke zeggingskracht.  

 

Als je meer wilt weten dan nodig ik je graag uit voor een introductieworkshop (1,5 uur). Het is een mooie manier om al iets te weten te komen over je eigen design (of als je dat liever wilt: de aanleg van een kind).

  

Reactie schrijven

Commentaren: 0