Wil je beter begrijpen wat er in jouw kind omgaat?

Jouw kind laat jou/ons via zijn of haar gedrag iets zien, meer niet!

Er komen steeds meer kinderen met gedrag dat afwijkt van wat we 'vroeger' als normaal beschouwden. Ze zijn authentieker, veelal directer, drukker, gevoeliger, slimmer, creatiever, op een andere manier empatisch, of minder goed in klassikaal leren. 

 

Wanneer het gedrag te veel afwijkt van de norm, wordt er vaak druk uitgeoefend om hulp te zoeken. Er moet iets gebeuren én bovenal moet het afwijkende gedrag van een kind een naam krijgen.  

 

Kinderen een label geven is zo normaal geworden, dat we bijna vergeten hoe onnatuurlijk dit is. Hoewel het kinderen soms ook rust geeft (omdat de volwassenen rustiger worden), werkt een label beperkend. Zonder het in de gaten te hebben beïnvloedt het hun ontwikkeling. Zelfs positieve labels hebben vaak een negatief effect op de eigenwaarde van een kind. 

Kan het anders? Ja zeker en niet zo'n beetje ook.

Je kunt als ouder met behulp van Human Design op eenvoudige wijze meer zicht krijgen op de natuurlijk aanleg van jouw kind. Als je die aanleg kent, ga je anders - bijna altijd met meer plezier en minder zorg - naar de ontwikkeling van je kind kijken. Daar kan ik uiteraard geen garantie voor geven, maar in zo'n 92% van de vragen die ik krijg, lukt het om gedrag in een ander perspectief te zien. 

 

In twee gesprekken kan ik al heel veel meer vertellen over de specifieke kwaliteiten en behoeften van je kind. Je krijgt concrete handvatten mee om direct aan de slag te gaan. Het mooie is dat je kind hiervoor niet (weer) getest hoeft te worden, of in gesprek moet met weer een volwassene. Daar zijn de meeste kinderen helemaal klaar mee.  

 

Je hoeft niets voor waarheid aan te nemen, maar kunt zelf onderzoeken of het klopt! 

Laat je gegevens achter en ik neem contact op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Iedere dag biedt ons de mogelijkheid om nog nieuwsgieriger te worden naar wat er werkelijk in een kind omgaat.