Een investering voor de rest van het leven

Bestel hieronder de diepgaande en uitgebreide persoonlijke uitleg over jouw natuurlijke aanleg. 

 

Zo gauw ik de betaling en het formulier met jouw gegevens heb ontvangen, neem ik telefonisch contact op om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Ik werk overdag, maar desgewenst ook 's avonds. 

 

Ik leg de werking van jouw aanleg uit, aan de hand van een schriftelijke weergave van je design.

Na één gesprek weet je al heel veel meer over jezelf. Je zult jezelf, je denken en je gedrag, beter gaan begrijpen én je zal de reactie van de mensen om je heen beter gaan begrijpen.

 

Ik zeg je ook eerlijk dat het niet mogelijk is om je alles over je design in één gesprek te vertellen. 98% van de mensen boekt een tweede gesprek. In de tussentijd experimenteren mensen met de informatie die ze gekregen hebben. Want ik kan het natuurlijk wel vertellen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat iemand zelf ontdekt dat het klopt. 

 

Of jij één gesprek of twee gesprekken wilt, is uiteraard geheel aan jou. Maar ik voorspel je dat je nieuwsgierigheid naar het hele verhaal geprikkeld zal worden.  

 

Oh ja...en je mag het gesprek uiteraard op je telefoon opnemen om het daarna nog eens rustig te beluisteren. 

 

Bert

Laat hieronder je gegevens achter

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Maak je boeking rond

Uitleg over jouw unieke aanleg, kracht en mogelijkheden

 

In pakweg 1,5 uur ga ik dieper in op jouw unieke natuurlijke aanleg. Welke energie is er van nature aanwezig in jouw lichaam en wat betekent dat voor je werk/leven? Waar is die energie niet continu aanwezig en wat betekent dat concreet voor jou? Waar zitten jouw natuurlijke kwaliteiten? Hoe kun je keuzes maken die bij jou passen en je sterker maken? Wat is je diepste levensdoel? Je natuurlijke motivatie? e.a.

€ 95,00

Afwijkend tarief

Voor mensen zonder inkomen, of een inkomen onder de 1200 euro bruto per maand, reken ik afwijkende tarieven. Ook is het mogelijk om in twee of drie termijnen te betalen. 

Contactgegevens

KvK nummer Live Boldly 56687494   

BTW nummer  NL001495735B21

 

In geval van vragen kun je contact opnemen via

- telefoonnummer 062388252

- email: info@liveboldly.nl 

- of via het contactformulier op deze website

 

Algemene voorwaarden en leveringscondities

Download
Algemene voorwaarden Live Boldly Coachin
Adobe Acrobat document 88.3 KB